Onderhoud, storing of lekkage?

storing-onderhoudEen storing of lekkage kan veel problemen veroorzaken. Daarom is periodiek onderhoud aan uw technische installaties van belang. Of het nu gaat om uw CV ketel of andere technische installatie. Nuvvon installatietechniek is het bedrijf voor al uw onderhoud.

Tevens kunt u bij ons een jaarlijks contract afsluitend voor onderhoud aan uw installaties. Interesse? Neem contact met ons op!

Sanitair voor badkamers of keukens

sanitairU wilt uw badkamer of keuken bouwen of verbouwen? Door onze goede contacten met diverse leveranciers van divers sanitair, kunnen wij voor sterk gereduceerde prijzen sanitair en aanverwante producten leveren. Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige onderdelen waardoor u verzekerd bent van jarenlang plezier!

Waterleidingen en afvoeren

afvoerEen goede afvoer van uw water in en rondom het huis is van zeer groot belang. Wanneer er lekkages optreden kan dit voor grote problemen zorgen met grote kostenposten als gevolg. Nuvvon techniek maakt uitsluitend gebruik van het beste afvoer materiaal met als resultaat dat u jarenlang zorgeloos kan douchen, afwassen en meer!

Gas

gasEen aanleggen van een gasleiding is zeer specialistisch werk. Wanneer een gasleiding niet op de juiste manier wordt aangesloten kan dit grote gevolgen hebben. Nuvvon techniek beschikt over certificeren waardoor wij vakkundig gasleidingen kunnen aanleggen en koppelen. Of het nu een CV ketel of een gasfornuis betreft. Nuvvon is de specialist!

Ventilatie

ventilatieOp de juiste manier ventileren komt ten goede aan de levensduur van een woning of bedrijfspand. Daarnaast is goede ventilatie van belang voor alle leefomstandigheden. Of het nu een bedrijfspand of woning betreft. Nuvvon bekijkt iedere situatie individueel wat resulteert en een op maat gemaakt ventilatieplan.

Meer weten over de mogelijkheden van het ventileren van uw woning of bedrijfspand? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!